Everybody remembers a smile

EXPECT NOTHING LESS

Promijenit ćemo više od Vašeg osmijeha, promijenit ćemo Vaš život

MZO-0024
Slika ispravljenih zuba

NAJBOLJAPONUDA U RH!
DAMON FIKSNI APARATIĆ

20.000 kn

Najbolji svjetski fiksni aparatić za ispravljanje zuba bez vađenja zuba u specijalnoj ponudi (cijena za obje čeljusti)

 

Najmoderniji samoligirajući bijeli ortodontski fiksni zubni aparatići vođeni izgledom lica po najpovoljnijim cijenama u RH

INOVATION C ILI FORESTADENT QUICKLEAR - NAJMODERNIJI BIJELI FIKSNI APARATIĆ (ZA GORNJU I DONJU ČELJUST SA SVIM KONTROLAMA) - VRIJEME POSTAVE 60 MIN.

DAMON SYSTEM - NAJBOLJI FIKSNI APARATIĆ (ZA GORNJU I DONJU ČELJUST SA SVIM KONTROLAMA)- VRIJEME POSTAVE 60 MIN.

18.000 kn (2.400€)

20.000 kn (2.650€)

Sve navedene cijene odnose se za gornju i donju čeljust uključujući cjelokupnu terapiju, sve kontrole i preglede svaka dva mjeseca. Koji će točno bijeli aparatić biti stavljen ovisi o Vašem stanju u ustima i odluci ortodonta. Završna udlaga (invisalign) nakon ispravljanja zuba nije uključena u cijenu i iznosi 1.000 kn po čeljusti. Može se ovisno o željama i situaciji u ustima staviti i samo jedan aparatić što pojeftinjuje cijenu za pola.

buttons23
50554_56867256478_1794999_n
orthodontics-leeds_west_yorkshire

Bijeli vs. metalni aparatić

Kada ortodontski slučaj ne tretiramo, on sa godinama postaje sve teži i teži, a zbijeni zubi postaju još zbijeniji.

Primjenom ortodontskih tretmana nove generacije možemo popraviti stanje u onakvo kakvo je pacijent povremeno samo sanjao i djeci i odraslima. Ortodontska terapija može biti uspješna u svakoj dobi, a odrasli osobito cijene terapiju zbog kreiranja lijepog osmijeha te se u potpunosti dovodi do pozitivnih promjena u usnoj šupljini i uspostavljavljanja savršene harmonija lica. 

Ispravljeni zubiOrtodontskom terapijom u starijoj dobi poboljšavamo samopouzdanje i izgled. Iskrivljeni zubi i loš zagriz mogu doprinjeti gubitku zubnog mesa i kosti, karijesu i nepravilnom trošenju zubne supstance. Naprave i tehnike koje se danas koriste smanjuju nelagodu, smanjuju učestalost kontrola i omogućavaju vam da izaberete između nekoliko mogućnosti. Stavljanjem lagane sile u kontroliranome smijeru, bravice i žica pomiču zube u željenom smijeru.

Lijepi osmijeh i povećano samopouzdanje, poboljšana mogućnost čišćenja i održavanja higijene smanjuje mogućnost karijesa i gubitka zuba. Reducira se mogućnost za pojavom drugih problema, kao npr nepravilnog trošenja površine zuba, prevelikog opterećenja periodonta i kosti, nepravilnosti u zglobu (što može dovesti do glavobolja i boli u vratu), smanjuju se ili eliminiraju problemi sa zglobom, škripanjem zuba, poboljšava se govor itd.

Cijeli postupak je gotov u jednom (ukoliko već imate ortopansku RTG snimku) ili dva posjeta. Ako su dva posjeta, prvi je kad nas posjećujete (mi Vam kažemo koju RTG sliku trebamo i sa njom dolazite drugi puta u ordinaciju gdje vam se uzima otisak i  stavlja fiksni aparatić za zube. Jednostavno, brzo i efikasno.

ortodoncija-stom 1Damon sistem - ortodoncija vođena izgledom lica

Kod odabira pojedinih sustava i metoda, u okviru naše ordinacije prednost uvijek dajemo najsuvremenijim postupcima u čiji vrh danas svakako ubrajamo i Damon sustav – ortodonciju vođenu izgledom lica

Damon sistem je nova ortodontska tehnika kojom se pomoću samoligirajućih bravica niskog trenja te posebnih hi-tech žica koje stvaraju laganu silu i minimalno invazivnih postupaka postižu izvanredni rezultati.

Prednosti Damon sistema pred drugim ortodontskim aparatima su kraće trajanje terapije, rijeđim kontrolnim pregledima, jednostavnijom higijenom, u načelu bez prethodnih vađenja zuba itd.