Search

Botox

Botox / Vistabel tretmani lica i vrata

Botox terapija bora lica Botulinum toksin, poznatiji kao botox, prirodni je pročišćeni protein koji koristimo posljednih desetak godina u medicini, oftalmologiji, neurologiji i stomatologiji. 
Trenutno se najviše koristi u kozmetologiji, odnosno kod estetskih zahvata na licu i vratu, kroničnih migrena i noćnih škripanja zubima. 
Kod nas koristimo najbolji botox tvrtke Allergan odobren od Hrvatske agencije za lijekove. Trajnost botoxa je oko 4 mjeseca a prvi znaci nestajanja bora sa lica su za 3-7 dana. 
Pregledi, konzultacije, aplikacija filera i botoxa se ne naplaćuju. Navedene cijene su krajnje cijene za pacijenta.

Botox / Vistabel tretmani


  • 40 ij - 1.200kn 
  • 60 ij - 1.600kn 
  • 80 ij - 2.000kn 
  • 100 ij - 2.500kn
  • Migrene - 2.000kn

Botox za liječenje migrena

Riješite se migrene na četri mjeseca u samo jednom posjetu  •  2.000 kn

Botox - godišnji plan 150 ij

Jednogodišnji tretman botox-om svaka 4 mjeseca. 
3 Vistabel bočice od 50ij uz aplikaciju svaka 4 mjeseca. Plativo do 12 rata bez kamata.
  •  4.500 kn

Botox - godišnji plan 300 ij

Jednogodišnji tretman botox-om 300 jedinica - 3 bočica od 100ij uz aplikaciju svaka 4 mjeseca za samo 7.900 kn. 
Plativo do 12 rata bez kamata
  •  od 7.900 kn

Botox / Vistabel tretmani

Botox / Vistabel
Botulinum toksin, poznatiji kao botox, prirodni je pročišćeni protein koji koristimo posljednih desetak godina u medicini, oftalmologiji, neurologiji i stomatologiji. Trenutno se najviše koristi u kozmetologiji, odnosno kod estetskih zahvata na licu i vratu.
Tretman botoxa oko očiju
Bore očiju mogu se najbolje riješiti sa jednom ampulom botox-a. Rezultati su vidljivi nakon četri do šest dana i novi tretmani ne trebaju se izvoditi slijedećih četri do šest mjeseci. Uporabom botoxa postepeno dolazi i do atrofije mišića pa se s vremenom tretmani ponavljaju sve rjeđe.
Terapija protiv bruxizma (noćnog škripanja zubima)
Bruksizam ili povećano škripanje zubima koje se dešava najčešće noću nesvjesna je reakcija u REM fazi sna koja je vrlo lako riješiva. Daju se u pravilu dvije do tri ampule botoxa. Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 1 minuta.
Terapija za "Bunny Lines" (Smile)
Bunny smile ili zečji osmijeh je povećano boranje u području gornjeg dijela nosa koje se vidi kad se nasmijemo te je jednostavno rijesivo botox tretmanom. Daje se u pravilu jedna ampula Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 30 sekundi.
Terapija migrena
Migrena je jedna od najčešćih vrsta glavobolja koja je prisutna kod 15 - 20% stanovništva (kod 12 - 20% žena i 3 - 6% muškaraca). Obično se javlja između 20 i 40-te godine života, ali se može javiti i u djetinjstvu i starijoj životnoj dobi. Neki imaju napadaj 1 do 2 puta godišnje dok neki mogu imati nekoliko napadaja mjesečno ili čak sedmično. Kod manjeg broja žena migrene su isključivo vezane uz menstrualni ciklus (migrena se javlja 2-3 dana prije ili za vrijeme menstruacije), ali najveći broj žena ima napadaje i izvan tog razdoblja. Botox je najednostavnija i 100% uspješna terapija migrena.
Terapija Gummy Smile-a
Gummy smile odnosno povećana vidljivost zubnog mesa (gingive) koje se vidi kad se nasmijemo jednostavno je rijesivo botox tretmanom. Daje se u pravilu jedna ampula i eventualno još jedna za 15 dana ukoliko se gornja usna nije spustla koliko smo željeli.