Search

Mezoterapija

Juvederm Volite

Juvederm Volite - najbolji medicinski preparat za medicinsku mezoterapiju i brzo pomlađivanje lica. Hijaluronski gel poboljšava kvalitetu kože, ublažava sitne bore, povećava glatkoću, hidrataciju i elastičnost te pomaže kod hiperpigmentacije kože. Djeluje tako da poboljšava teksturu kože, pa se ona doima odmornom, svježom i njegovanom, a učinak traje oko devet mjeseci. Volite koristimo za područje lica, vrata, dekoltea i ruku.

Mezoterapija lica

Medicinskom mezoterapijom se na bezbolan i učinkovit način postiže nekirurški face-lifting. Popunjuju se male bore lica, dekoltea i vrata, izbijeljuje hiperpigmentacija i ujednačava ten.

  • 2.800 knJuvederm Volite
    Dermalni filer nove VYCROSS tehnologije, koji je prvenstveno namijenjen povećanju kvalitete kože Poboljšava hidrataciju i teksturu kože, i pospješuje njezinu glatkoću. Osim lica pomlađujemo i ruke, dekolte i vrat. Rezultati su vidljivi 9 mjeseci
  • 4.000 knJuvederm medicinska mezoterapija
    Specijalan dermalni filer za brzu i kvalitetnu revitalizaciju i hidrataciju kože i povećanje elastičnosti, nadoknađujući HA kože izgubljenu kroz starenje. Time privlači vlagu i zadržava je u koži kako bi zadržala zdrav sjaj. Poboljšava hidrataciju i teksturu kože, i pospješuje njezinu glatkoću. Osim lica pomlađujemo i ruke, dekolte i vrat. Godišnji tretman 2ml u jednom tretmanu.

Medicinska mezoterapija

Medicinskom mezoterapijom se na bezbolan i učinkovit način postiže nekirurški face-lifting. Popunjuju se male bore lica, dekoltea i vrata, izbijeljuje hiperpigmentacija i ujednačava ten. Metoda slovi kao vrhunska u tretmanima dugoročnog pomlađivanja kože lica. Metoda je ta da se aktivnim poticanjem stvara kolagen tijekom cijele godine. Na tržištu je prisutno nekoliko raznih oblika mezoterapije a najbolji sistemi su duboke medicinske mezoterapije mikro iglicom ili automatiziranim uređajem koji apliciraju određenu količinu produkta na željeno mjesto. Mezoterapiju ukoliko se primjenjuje redovno držimo i kao buduću prirodnu zamjenu za botox poticanjem stvaranja našeg vlastitog kolagena kože. Za one željne najboljeg imamo tretman vlastitim matičnim stanicama koje se apliciraju slično mezoterapiji uz razliku puno većih doza i ispravljanja nedostataka i nejednakosti na licu. Za razliku od kozemtičke mezoterapije koja jedva da zagrebe površinu lica rolerom i nema gotovo nikakav učinak na kolagen kao ni razna zagrijavanja, medicinska mezoterapija ulazi tri do četri puta dublje, u područje derme kože, gdje pospješujemo stvaranje vlastitog kolagena. Način primjene mezoterapije je također raznolik. Sistem davanja može biti prvom aplikacijom npr. danas, drugom za 15 dana, trećom za mjesec, četvrtom za dva mjeseca, petom za 4 ili 6 mjeseci i onda svakih pola godine ponavljati. Obzirom da se standardna mezoterapija provodi sa aplikacijom 60-80 uboda mikro iglicom tijekom svakog posjeta tretman možemo napraviti i sa maksimalnom dozom, kojom na cjelogodišnjoj razini u jednom posjetu primimo najveću dozu. Rezultat primjene mezoterapije je fantastično poboljšanje stanja kože na mjestima i okolo aplikacije, koje traje preko 1 godine. Koža je revitalizirana, ovlažena iznutra, puno elastičnija i sjajnija. Mi najčešće radimo sa jednogodišnjim ili manjom polugodišnjim dozom. Preporuka je za takvu dozom opsežnu vrstu mezoterapije odabrati petak kako bi kroz vikend sve absorbiralo i kako bi spremni i pomlađeni dočekali ponedjeljak. Zbog ubrzavanja procesa imamo i jednu do dvije masaže lica, kojima pomažemo raspršavanju doze na šire područje. Mezoterapija je trenutno najbolji način za pomlađivanje kože lica posebno kod osoba, koji zbog vrste posla, teške šminke, izlazaka po zadimljenim prostorima ili pušačima uništavaju i svakodnevno isušuju svoje lice.