Search

Sentange fileri

Sentange London
Najekskluzivniji dermalni fileri na svijetu sa trajnošću od 2 do 10 godina

Sentange dermalni fileri prirodno pomlađuju, obnavljaju i volumeniziraju kožu lica, vrata i dekoltea u najdužem zabilježenom trajanju do čak 10 godina, donašajući joj rehidratiranost i maksimalno povećan elasticitet omogučujući trenutno mlado lice... Sa svojim trenutnim djelovanjem i dugo otpuštajućim faktorom u jedinstvenoj kombinaciji kolagena i hijalurona sa patentiranom dugotrajnom formulom koja produžuje djelovanje filera čak do 10 godina. 
Sentange fileri koriste se za prirodnu dodatnu stimulaciju vlastitog kolagena koji djeluje kao biostimulator kolagena i prirodnog hijalurona kože lica. Sa Sentange filerima dobit će te potpuno prirodan izgled bez ijedne bore lica, perfektno ispunjene i putene usnice u trajanju od 2, 5 ili 10 godina u samo jednom tretmanu. I što je najbolje, uvijek ih je moguće nadopunjavati novim filerom. Kolagen fileri su specifični dermalni fileri koji svoje najbolje djelovanje imaju između 2 i 4 mjeseca od prve aplikacije, a trenutni rezultati nakon stavljanja su isti kao i kod klasičnih hijaluronskih filera, uz naravno, puno puno duže djelovanje. 
Sentange fileri se koriste u 20-tak najpoznatijih klinika svijeta i jedino mjesto gdje će se raditi u Hrvatskoj je kod nas i u našoj partnerskoj klinici u Italiji.