Search

All-On-4 / All-On-6 / All-On-8

Zubni implantati

Zubni implantat je najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi. Implantati su najsličniji prirodnim zubima, vraćaju uobićajenu funkcije zuba, a njihovom ugradnjom vratit će vam se osmijeh i samopouzdanje.

All-on-2

Acryl zubna proteza na skidanje, koja je fiksirana na 2 zubna implantata. Protezu možemo fiksirati već tjedan dana nakon ugradnje implantata. 
Navedena cijena je za 2 implantata i kvalitetnu AA zubnu protezu
Cijena: 24.000 kn/ po čeljusti

All-on-4

Zubni most na 4 implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 4 zubna implantata. Most koji se radi je bolji metal-keramički od 12 zuba ili standardni all-on-4 ukoliko to situacija zahtijeva. 
Cijena: 34.000 kn/ po čeljusti

All-on-6

Zubni most na 6 implantata (All-on-6) je kvalitetnija metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 6 zubna implantata. Most koji se radi je bolji metal-keramički od 12 zuba ili standardni all-on-6 ukoliko to situacija zahtijeva. 
 Cijena: 45.000 kn/ po čeljusti

All-on-8

Jedini u Hrvatskoj radimo i specijalni sistem zubnog mosta na 8 implantata (All-on-8). To je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 8 zubna implantata. Most koji se radi je izuzetno lagani vrhunski Titan-keramički od 14 zuba 
Cijena: 79.000 kn/ po čeljusti

Garancija na zubne implantate

Garancija na titanski dio implantata koji se ugrađuje u kost je doživotna. Garancija se odnosi na lom i biokompatibilnost titana. 
Svi pacijenti nakon kirurške ugradnje implantata dobivaju implantološku knjižicu koja sadrži datum zahvata, proizvođača, serijski broj zubnog implantata i poziciju ugradnje implantata kao jamstvo originalnosti i kvalitete. 
Implantološka knjižica, služi pacijentima kao osiguranje autentičnosti implantata i mogućnost da implantat nadograde bilo gdje u svijetu.