Vrhunska estetika uz najbolju kvalitetu i povoljne cijene

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE

Postići osmijeh koji ste imali nekad ili novi i ljepši nego ikad do sad koji će na najprirodniji način savršeno odgovarati vašem licu najviši je cilj dentalne medicine kojem težimo. Kombinirajući to i s oblikovanjem lica i usni, ublaživanjem bora lica dermalnim filerima i pomlađivanjem botoxom tretmanom postiže se ponekad ključna životna promjena. Kod nas postoji više mogućnosti kako doći do željenog zdravlja i ljepote, a na vama je da odaberete na koji način i koliko brzo želite stići do željenog cilja. Svakom našem pacijentu želimo pružiti potpunu brigu za njegovo zdravlje i lijep osmijeh zahvaljujući našoj visokoj stručnosti i kompetentnosti. Naše ljubazno osoblje sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Krunice

Zubna krunica je protetski nadomjestak kojom nadomještavamo na bilo koji način oštećenu ili neestetsku pojedinačnu zubnu krunu.

Mostovi

Kod većih razmaka između zuba i kad ne želimo ugrađivati implantate stavljamo mostove.

Implantati

Kad nam nedostaje neki zub, ili svi zubi, implantati su ti koji nam vraćaju stari osmijeh i samopouzdanje

All-On-4 / All-On-6

Zubni most na 4, 6 ili 8 implantata (All-on-4, All-on-6 ili All-on-8) je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 4, 6 ili 8 zubna implantata.

Ultrazvučno čišćenje zuba

Stručno čišćenje zubnog kamenca ultrazvučnim uređajem preporučuje se obaviti svakih 6 (šest) mjeseci za sve ljude bez obzira na to imaju li nekakav problem ili ne!

Proteze

Dentalne proteze predstavljaju najjeftinije rješenje u slučaju potpune ili djelomične bezubosti, a ponekad i najbolje rješenje za treću životnu dob.

Bezmetalni implantati

Zubni implantat je najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi, a potpuno bezmetalni zircon zubni implantati su nešto jedinstveno.

Veneers (ljuskice)

Kad imamo manja nezadovoljstva sa izgledom zuba poput boje ili oblika zubne ljuskice (veneers) ili zubni laminati (componeers) su pravi izbor za Vas.

Paradontoza

Parodontitis započinje upalom gingive, koja jače ili slabije krvari na dodir, a ukoliko se ne liječi, prelazi u parodontitis, koji zahvaća dublja područja zubnog korijena i koštanog tkiva te kasnije ispadanje zuba.

Inlay / Onlay

Zahtjevni ste i želite najbolje? Inlay ili onlay ispuni iz zircon keramike koje smatramo doživotnim ispunima.

Zubni dijamanti

Kao najdugotrajniji i najljepši produkt možemo Vam ponuditi prave dijamante za zube vrlo visoke čistoće, estetike i kvalitete.

Ispuni (plombe)

Ispuni ili plombe se rade iz kompozita (bijele plombe) koji se vežu na zub bondingom (specijalnim ljepilom) ili najmodernijih stakleno ionomernih materijala koji se prirodno vežu na vlastiti zub.
Search