Search

Implantati

Zubni implantati

Zubni implantat je najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi. Implantati su najsličniji prirodnim zubima, vraćaju uobićajenu funkcije zuba, a njihovom ugradnjom vratit će vam se osmijeh i samopouzdanje.

Zubni 
implantati

Biomedical (USA) + suprastruktura (abutment) za protezu

Biomedical (USA) + suprastruktura (abutment) za zubne proteze

Cijena: 5.000 kn

Bredent blueSKY (Njemačka) sa abutmentom (suprastrukturom)

Vrhunski Njemački zubni implantat Bredent blueSKY sa abutmentom (suprastrukturom)
Cijena: 5.500 kn

Potpuni bezmetalni zirkon keramički Njemački implantat. U potpunosti bezmetalni implantat nove generacije

WhiteSKY A.L. ili WhiteSKY T.L. potpuni bezmetalni zirkon keramički implantat (Njemačka) nove generacije
U potpunosti bezmetalni implantat
Cijena: 14.000 kn

All-on-2

Acryl zubna proteza koja je fiksirana na 2 zubna implantata Biomedical USA. Protezu možemo fiksirati već tjedan dana nakon ugradnje implantata.

Cijena: 24.000 kn/ po čeljusti

All-on-4

Zubni most na 4 vrhunska implantata (All-on-4) je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 4 zubna implantata. Most koji se radi je bolji metal-keramički od 12 zuba ili standardni all-on-4 ukoliko to situacija zahtijeva. 
Cijena: 34.000 kn/ po čeljusti

All-on-6

Zubni most na 6 vrhunska implantata (All-on-6) je kvalitetnija metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 6 zubna implantata. Most koji se radi je bolji metal-keramički od 12 zuba ili standardni all-on-6 ukoliko to situacija zahtijeva. 
 Cijena: 45.000 kn/ po čeljusti

All-on-8

Jedini u Hrvatskoj radimo i specijalni sistem zubnog mosta na 8 vrhunskih implantata (All-on-8). To je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 8 zubna implantata. Most koji se radi je izuzetno lagani vrhunski Titan-keramički od 14 zuba 
Cijena: 79.000 kn/ po čeljusti

Garancija na zubne implantate

Garancija na titanski dio implantata koji se ugrađuje u kost je doživotna. Garancija se odnosi na lom i biokompatibilnost titana. 
Svi pacijenti nakon kirurške ugradnje implantata dobivaju implantološku knjižicu koja sadrži datum zahvata, proizvođača, serijski broj zubnog implantata i poziciju ugradnje implantata kao jamstvo originalnosti i kvalitete. 
Implantološka knjižica, služi pacijentima kao osiguranje autentičnosti implantata i mogućnost da implantat nadograde bilo gdje u svijetu.