Search

Bezmetalni zubni implantati

Zircon potpuno bezmetalni Njemački implantat
The 1st Class metal free implant

Zubni implantat je najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi, a potpuno bezmetalni zircon zubni implantati su nešto jedinstveno. 
U preko 10 godina iskustva u ugradnji bezmetalnih zircon implantata, kao prvi, a još uvijek i jedini u Hrvatskoj, prošli smo sa njima sve dječje bolesti i stvorili jedinstven visoko sofisticirani CAD CAM sustav koji primjenjujemo samo za njih.

Najsličniji su prirodnim zubima i nude osim kvalitete vrhunsku estetiku jer metal od metalnog implantata ne prosijava (tamna metalna boja koja se vidi kroz kost i zubno meso), nego izgleda kao naš prirodni korijen. 
Njihovom ugradnjom vratit ćemo Vam osmijeh na lice.

Cijena: 14.000 kn
U cijenu je uključeno: digitalna navigacija, abutment i transferi.
Cijena zircon bezmetalne krunice za implantat: 2.000 kn

White All-on-4
White All-on-6
White All-on-8

White All-on-4

Zubni most na 4 bezmetalna implantata je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 4 zubna implantata. 
Most koji se radi na njima je bezmetalni Lava zircon keramički od 12 zuba
Cijena: 88.000 kn/ po čeljusti

White All-on-6

Zubni most na 6 bezmetalna implantata je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 6 zubna implantata. 
Most koji se radi na njima je bezmetalni Lava zircon keramički od 12 zuba
Cijena: 128.000 kn/ po čeljusti

White All-on-8

Bezmetalni Lava Zircon keramički most i specijalni sistem 8 bezmetalnih zircon implantata (All-on-8). 
To je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 8 zubna implantata. 
Most koji se radi na njima je izuzetno lagani vrhunski Lava Ultimate koja je 70% čvršća od standardne zircon keramike i sastoji se od 14 zuba.
Cijena: 168.000 kn/ po čeljusti

Garancija na zubne implantate

Garancija na titanski dio implantata koji se ugrađuje u kost je doživotna. Garancija se odnosi na lom i biokompatibilnost titana. 
Svi pacijenti nakon kirurške ugradnje implantata dobivaju implantološku knjižicu koja sadrži datum zahvata, proizvođača, serijski broj zubnog implantata i poziciju ugradnje implantata kao jamstvo originalnosti i kvalitete. 
Implantološka knjižica, služi pacijentima kao osiguranje autentičnosti implantata i mogućnost da implantat nadograde bilo gdje u svijetu.