Bezmetalni zubni implantati

Zircon potpuno bezmetalni Njemački implantat
The 1st Class metal free implant

Zubni implantat je najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi, a potpuno bezmetalni zircon zubni implantati su nešto jedinstveno. 
U preko 10 godina iskustva u ugradnji bezmetalnih zircon implantata, kao prvi, a još uvijek i jedini u Hrvatskoj, prošli smo sa njima sve dječje bolesti i stvorili jedinstven visoko sofisticirani CAD CAM sustav koji primjenjujemo samo za njih.

Najsličniji su prirodnim zubima i nude osim kvalitete vrhunsku estetiku jer metal od metalnog implantata ne prosijava (tamna metalna boja koja se vidi kroz kost i zubno meso), nego izgleda kao naš prirodni korijen. 
Njihovom ugradnjom vratit ćemo Vam osmijeh na lice.

Cijena: 2.400 €  (18.082,80 kn)
U cijenu je uključeno: digitalna navigacija, abutment i transferi.
Cijena zircon bezmetalne krunice za implantat: 2.000 kn - 265,45 €

White All-on-4
White All-on-6
White All-on-8

Jedini radimo i specijalni sistem zubnog mosta na 4, 6 ili 8 vrhunskih potpuno bezmetalnih implantata sa zubnim mostom

White All-on-4

Zubni most na 4 bezmetalna implantata je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 4 zubna implantata. 
Most koji se radi na njima je bezmetalni Lava zircon keramički od 12 zuba
Cijena: 14.000 € (105.483,00 kn)

White All-on-6

Zubni most na 6 bezmetalna implantata je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 6 zubna implantata. 
Most koji se radi na njima je bezmetalni Lava zircon keramički od 12 zuba
Cijena: 18.000 € (135.621,00 kn)

White All-on-8

Bezmetalni Lava Zircon keramički most i specijalni sistem 8 bezmetalnih zircon implantata (All-on-8). 
To je metoda gdje se za bezube osobe izrađuje zubni most koji je fiksno pričvršćen na 8 zubna implantata. 
Most koji se radi na njima je izuzetno lagani vrhunski Lava Ultimate koja je 70% čvršća od standardne zircon keramike i sastoji se od 14 zuba.
Cijena: 24.000 € (180.828,00 kn)

Bezmetalni zircon zubni implantati

Tip A: mani cirkon dvodjelni zubni implantat, nastavak T (Tissue Line)
Cijena: 2.400 €  (18.082,80 kn)
U cijenu je uključeno: digitalna navigacija, abutment i transferi.
Cijena zircon bezmetalne krunice za implantat: 2.000 kn - 264,45 €

Tip B: veći cirkon dvodjelni zubni implantat, nastavak A (Alveo Line)
Cijena: 2.400 €  (18.082,80 kn)
U cijenu je uključeno: digitalna navigacija, abutment i transferi.
Cijena zircon bezmetalne krunice za implantat: 2.000 kn - 264,45 €

Tip C: cirkon jednodjelni zubni implantat
Cijena: 2.400 €  (18.082,80 kn)
U cijenu je uključeno: digitalna navigacija, abutment i transferi.
Cijena zircon bezmetalne krunice za implantat: 2.000 kn - 265,45 €

Ovisno o situaciji nakon pregleda se dogovara koja vrsta je najpogodnija za pacijenta.

Garancija na zubne implantate, zubne krunice, zubne proteze i dr. radove i usluge.

Garancija na zubne krunice/mostove, zubne proteze, implantate-titanski ili cirkonski (zircon, zirconia ili cercon) dio implantata (produkt) koji se ugrađuje u kost je 5 godina. Garancija se odnosi na lom i biokompatibilnost titana i cirkona. 
Svi pacijenti nakon kirurške ugradnje implantata dobivaju implantološku knjižicu koja sadrži datum zahvata, proizvođača i serijski broj zubnog implantata kao jamstvo originalnosti i kvalitete. 
Implantološka knjižica, služi pacijentima kao osiguranje autentičnosti implantata i mogućnost da implantat nadograde bilo gdje u svijetu.

Nakon završetka rada, pacijent treba dolaziti dva puta godišnje na redovite kontrole na kojima doktor provjerava oralnu higijenu, stanje zubnog mesa i kosti, i postoji li ikakvo oštećenje na navlakama. Svi zubni implantati se 3 do 4 mjeseca a maksimalno 6 mjeseci nakon ugradnje moraju staviti u funkciju tj pod trajni fiksno pretetski ili mobilni rad (most/proteza). Ne privremene zube. Pregledi su nužni kako bi se dugoročno osigurala stabilnost samog rada.
Za dugovječnost je jako bitna oralna higijena, da ne dođe do upale oko implantata zbog čega je, u pojedinim slučajevima, potrebno izvaditi implantat te nakon određenog vremena, ponoviti ugradnju.
Današnji implantološki sustavi pružaju odličnu dugoročnu prognozu i sigurnost. Uspješnost od skoro 100% predstavlja najsigurniji i najtrajniji oblik stomatološke terapije. Uz dobru oralnu higijenu pacijenta i obavezne redovite kontrole terapeuta i kvalitetnu koštanu potporu, može trajati doživotno.

Uvjeti garancije
Garancija je podložna godišnjim općim kontrolama. Stomatološki tretman ovisi i o zdravstvenom stanju i navikama oralne higijene pacijenta za koje stomatolog ne može preuzeti odgovornost. 
Garancija se odnosi na kvalitetu rada/proteze, mosta ili implantata kao i provedene terapije koštane mase i dr. isporučenog pacijentu i vrijedi samo u sljedećim slučajevima:
  • ako pacijent dolazi redovito na kontrolni pregled i čošćenje zubnog kamenca (minimlano 2 puta godišnje)
  • ako se pacijent pridržava uputa doktora vezano za oralnu higijenu i posebnog čišćenja mostova, proteza i implantata.
  • ako se defekt napravljenog zubno protetskog rada (kruna, inlay, most, totalna proteza…) može pripisati fazi obrade zubnog tehničara
Garancija ne vrijedi u sljedećim slučajevima:
  • ako pacijent ne dolazi redovno na propisane kontrolne preglede i ako se pacijent ne pridržava uputa doktora vezano za oralnu higijenu i posebnog čišćenja proteza, zubnih navlaka/mostova implantata itd..
  • ako pacijent ne koristi protezu na odgovarajući način (padne mu na tvrdu površinu, udara s njom o nešto ili je ošteti..) 
  • ako pacijent odbije izradu noćne udlage za rasterećivanje zagriza kod bruksizma odn. dnevnog ili nocnog skripanja zubima; ili istu ne koristi, s obzirom da u nedostatku fiksacije pa pritom porculanska faseta može puknuti a ljuskica porculana može se okrhnuti.
Garancija ne uključuje
  • upalu zubnog živca, bolesti paradonta ili zubnog mesa
  • troškove puta, smještaj, 
  • troškove nastale iz drugih razloga (npr. izostanak s posla).kvar/lom prirodnog zuba ispod mosta/krunice
Ordinacija preuzima odgovornost za izvršene zahvate i izrađene proteze predane od strane stomatologa. U garanciju ulaze samo predani protetski radovi, popravci stomatoloških radova ili eventualno izrada novih radova. U garanciju nisu uključeni troškovi puta, smještaj, troškovi nastali iz drugih razloga te koji nisu vezani uz stomatološke usluge.
Search