Ispuni (plombe)

Do savršenog osmijeha u trenu!

O plombiranju svi mislimo da stvarno nije potrebno previše pričati. Sve što znamo mi, znate i Vi. Ali, otkako postoji to “ali” dolazimo do zaključka da ipak samim time što je to naše područje rada možda ipak o tome mi znamo malo više. Vrste materijala koje koristimo su izuzetno kvalitetni i trenutno najcjenjeniji u stomatologiji. Odlično se prilagođavaju boji zuba, ne ispadaju i ne mijenjaju boju tijekom vremena.

GC Gradia

GC Gradia – mikro kompozitni ispun koji karakterizira izrazita kvaliteta materijala i izbor boja koja doprinosi 100% kameleonskom pogađanju boje vašeg zuba. 

 Cijena: 300kn - 39,82 €

GC G-aenial

GC G-aenial – najnoviji nano kompozitni ispun koji uz sve što ima GC Gradia izuzetnim prianjanjem plohi zuba zbog svojih izrazito sitnih čestica sprječava bilo kakvu mogućnost ispadanja, Svojom beskompromisnom kvalitetom i estetikom nudi najbolje rezultate. 
 Cijena: 300kn - 39,82 €

GC Fuji LC

GC Fuji II LC – najbolji od svih navedenih kao treći izbor je prirodno vezujući stakleno ionomerni materijal koji se stavlja i prirodno veže na zub. Takav ispun ne ispada jer se na kemijskoj bazi povezuje s vašim zubom a troši se kao i vaš zub. Čvrstoća je ista čvrstoći vašeg zubnog dentina. Ako želite najbolje za sebe onda je to pravi izbor za vas. Nije na odmet napomenuti i da vaš stomatolog taj materijal koristi i kad on ide kod svog stomatologa. Mislim da je time o kvaliteti tog materijala sve rečeno. 
Cijena: 400kn - 53,09 €

Bezbolno liječenje zuba Healozon uređajem sa ispunom

Bezbolno liječenje zuba Healozon uređajem sa ispunom ubacivanjem ozona u kavitet zuba i naknadnim plombiranjem. 

Cijena:  800kn - 106,17 €
Search