Search

Zubne proteze

Standardna akrilatna zubna proteza

Metal keramičke krunice i mostovi izrađuju se od najnovijih biokompatibilnih legura na bazi Co-Cr (kobalt-krom) bez nikla i berilija koji u prirodi izazivaju alergijske reakcije kod određenog broja ljudi.
Izrada traje do 5 radnih dana.
 Cijena: 3.000 kn (400€)/ po protezi

Akrilatna Ivoclar IvoCap zubna proteza

(kvalitetna akrilatna proteza puno veće čvrstoće od standardne akrilatne proteze) – Ivocap proteze se rade u strojevima koji pod visokim pritiskom od 2-3 bara ubacuje materijal u specijalne kivete gdje se radi odljev vaše buduće proteze. Te su proteze čvršće i kvalitetnije od običnih akrilatnih proteza.(slika desno)
Izrada traje do 5 radnih dana.
Cijena: 4.000 kn (530€)/ po protezi

Akrilatna Ivoclar IvoBase zubna proteza

Nove IvoBase zubne proteze se rade u potpuno automatiziranim strojevima koji pod visokim pritiskom gdje se potpuno automatiziranim sustavom ubacuje specijalni materijal u kivete. Te su proteze vrlo čvrste i puno kvalitetnije i ljepše od običnih proteza : 6.000 kn (800€)
Izrada traje do 5 radnih dana.
Cijena: 6.000 kn (800€)/ po protezi

Antialergijska/Antibakterijska zubna proteza

Trenutno najbolje i najkvalitetnije Njemačke zubne proteze na svjetskom tržištu potpunog antialergijskog i antibakterijskog djelovanja sa specijalnim kompozitnim zubima visoke estetike.. Otkrivanjem novih materijala i tehnika rada otkriveni su materijali koji ne izazivaju alergijsku reakciju. Sama alergijska reakcija može biti ograničena (pečenje i edem sluznice u usnoj šupljini gdje se proteza nalazi) ili šira kada na tijelu očitavamo znake poput plikova, konstantno curenje nosa, svrbež itd. Slične reakcije primjećujemo i kod osoba koji imaju mostove koji u svom kemijskom sastavu metala imaju nikal. Riješenje za sve ove alergijske probleme je jednostavno – ukloniti materijal koji uzrokuje problem, a mi ga primjenjujemo uporabom antialergijskog materijala. Reakcija pacijenta na novi antialergijski materijal je frapantna promjena iz vječito bolesne osobe u potpuno zdravu osobu bez ikakvih zdravstvenih problema. Antialergijske su teško lomljive proteze te se rade pod visokim pritiskom oko 6 bara. izuzetno dobro podnošljive zbog specijalnog materijala iz kojeg su napravljene.
Izrada traje do 5 radnih dana.
Cijena:  7.000 kn (930€)/ po protezi

Mekane zubne proteze

kod osoba preosjetljivih na tvrdoću zubne proteze nudimo mogućnost izrade proteza sa mekanim donjim dijelom koji prijanja na zubno meso. Rezultat je taj da više nema žuljanja, pritiska, ranica od proteza već vam zubi i te strašne i neugodne proteze počinju napokon predstavljati uživanje u svakodnevnom životu. 
Izrada traje do 5 radnih dana.
Cijena: 5.500kn (730€)/ po protezi

Ukoliko želite mekani materijal staviti na Vašu staru protezu cijena je 1.500 kn (200€). 

Elastične zubne proteze

Kod jače osjetljivih na tvrdoću zubne proteze nudimo i mogućnost izrade potpuno elastičnih proteza. Rezultat je taj da više nema žuljanja, pritiska, ranica od proteza već vam zubi i te strašne i neugodne proteze počinju napokon predstavljati uživanje u svakodnevnom životu.
Izrada traje do 5 radnih dana.
Cijena 7.000kn (930€)./ po protezi

Metalna ili Wironit proteza

Jedan već pomalo koncept zastario koncepct. Moguće su proteze “bez kvacice”, što se sidre odnosno pričvrščuju pričvrscima (etečmenima), teleskopima (dvostrukim krunicama) ili dolder prečkama koji su nevidljivi oku, a olakšavaju nošenje proteza. Prije predaje pacijentu na čeličnu ili titansku metalnu osnovu stavlja se na zube keramika ili akrilarne fasete te na tijelo proteze materijal u boji gingive (zubnog mesa). Razlika je što čelična struktura ima otprilike puno veću težinu u odnosu na talladium ili titanium legure.
Izrada traje do 5 radnih dana.
Cijena: 6.500 kn (850€)/ po protezi

Talladium/titan proteza

Trenutno najbolje i najkvalitetnije metalne zubne proteze na  tržištu potpunog antialergijskog materijala Titaniuma.
Vrlo jaka proteza sa ojačanom strukturom i specijalnim kompozitnim zubima visoke estetike.
Cijena:  15.000 kn (2.000€)/ po protezi
Izrada traje do 6 radnih dana.
Zubne proteze platin-gold ili zubna proteza iz čiste platine – cijena na upit.

Napomena! Zubne proteze iz platine i platin-golda se rade u laboratoriju u Frankfurtu (Njemačka) i izrada im zbog transporta traje 8-10 dana.

Zubna proteza na 2 implantata

Acryl zubna proteza koja je fiksirana na 2 zubna implantata. Protezu možemo fiksirati već tjedan dana nakon ugradnje implantata. 
 Cijena: 24.000 kn/ po čeljusti